22 Nisan son bölümde Çocuk Bayramı özel bölümünde çocuklara özel tarifler hazırlanmaya devam ediyor.
MALZEMELER
12 adet kuru yufka
1 adet kuru soğan
5 adet yeşil biber
7 adet domates
Yarım demet taze nane
1 kalıp beyaz peynir
1 yemek kaşığı tereyağı
HAZIRLANIŞI
Kuru yufkaları bir kaba koyup çok ufalamadan minik parçalara bölün. Diğer tarafta domatesleri, biberleri ve kuru soğanı ufak ufak doğrayın. Naneyi ince ince kıyın. Daha sonra domates hariç doğradığınız sebzeleri kuru yufkalara ekleyin. Ardından peyniri ufalayıp , tereyağı ile birlikte ekleyin. Hepsini birlikte iyice harmanladıktan sonra domatesi ekleyip karıştırın. Sonrasında yaptığınız karışımdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp elinizle sıkarak şekil verdikten sonra servis edin.

MALZEMELER
12 adet kuru yufka
1 adet kuru soğan
5 adet yeşil biber
7 adet domates
Yarım demet taze nane
1 kalıp beyaz peynir
1 yemek kaşığı tereyağı

HAZIRLANIŞI
Kuru yufkaları bir kaba koyup çok ufalamadan minik parçalara bölün. Diğer tarafta domatesleri, biberleri ve kuru soğanı ufak ufak doğrayın. Naneyi ince ince kıyın. Daha sonra domates hariç doğradığınız sebzeleri kuru yufkalara ekleyin. Ardından peyniri ufalayıp , tereyağı ile birlikte ekleyin. Hepsini birlikte iyice harmanladıktan sonra domatesi ekleyip karıştırın. Sonrasında yaptığınız karışımdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp elinizle sıkarak şekil verdikten sonra servis edin.
0 yorum :
Yorum Gönder